Hos Peytz & Co tager vi udgangspunkt i din forretningsmodel for at sikre, at du får det optimale ud af din webløsning. Overvejer du et nyt website, giver vi grundig vejledning i, hvornår et WordPress site er den rigtige løsning, og hvornår det ikke er det.

Peytz & Co har over 10 års erfaring med udvikling af WordPress-løsninger for spændende, ambitiøse organisationer og institutioner i alle størrelser – heriblandt Fagbevægelsens Hovedorganisation, DR, FC Nordsjælland og Hjerteforeningen.

Verdens mest udbredte CMS

Med en markedsandel på 60% er WordPress det mest anvendte CMS i verden. Det er hurtigt, fleksibelt og nemt at anvende, og det bygger på et Open Source framework, hvilket sikrer, at koden vedligeholdes og kontinuerligt forbedres af en hær af flere tusinde dygtige og engagerede WordPress-entusiaster verden over. Dette er altsammen med til at sikre, at WordPress er en sikker og opdateret platform for enhver type virksomhed.

Helt tæt på WordPress kernen

WordPress er en af Peytz & Co’s kernekompetencer. Vores team af WordPress specialister – eksperter i frontend- og backend-udvikling samt specifikke forretningsmuligheder med WordPress – er landets største og mest passionerede. Vi lever og ånder platformen og kan ikke lade være med at se muligheder, der kan gøre livet bedre og nemmere for både administratorer og end-brugere. Et eksempel herpå er den instrumentale rolle Peytz & Co har spillet i at sikre, at WordPress version 5.0 indeholder funktioner, der bygger GDPR compliance ind i selve CMS’ets kerne. Vores WordPress specialist, Jesper V. Nielsen, tilhører dermed den meget eksklusive skare af såkaldte core contributors.

Vores kunder oplever vores passion for den gode WordPress løsning i måden, vi griber projektets udforinger an. Vi lytter til vores kunders ønsker og reelle behov, og bygger den helt rigtige løsning for dem fra bunden. WordPress platformen, og vores store erfaring med den, gør, at vi hurtigt kan komme i gang og levere selv komplekse, enterprise-størrelse løsninger på overraskende kort tid.

En lean og integreret process

Gutenberg

WordPress redigeringsflade kaldes Gutenberg, og fungerer ved at lade alle dele af dit indhold indgå som en række blokke. Hver blok har mulighed for en række design og layoutmæssige indstillinger.

Den bedste redaktøroplevelse

WordPress har sat en ny standard for redaktører med det nye redigeringsværktøj Gutenberg.

Gutenberg er et intuitivt værktøj, der gør det muligt at arbejde helt frit med placering af tekst, billeder, citater, video, grafik, links og alle andre typer elementer uden at gå på kompromis med virksomhedens design-guide. Derfor er det ikke så mærkeligt, at de fleste andre CMS’er nu er i færd med at kopiere Gutenberg.

Et sikkert og professionelt setup

Selvom der med WordPress er lave vedligeholdelsesomkostninger, tager vi opdateringer seriøst – og det er med i den service, vi leverer. Vores hosting- og vedligeholdelses-setup inkluderer som standard 99,9% oppetid, sikring mod DDoS og andre angreb, samt åben vagttelefon 24/7/365 i tilfælde af nedbrud.

Velegnet til store løsninger

WordPress og e-commerce integrerer med jeres ERP, CRM, PIM, Mailsystemer, abonnementsstyring og andre custom systemer. Udviklingstiden er langt hurtigere end den samme løsning i tilsvarende CMS’er. Vi har eksempelvis udviklet Fagbevægelsens Hovedorganisations indholdsrige site på tre måneder – under halvt så lang tid, som det havde taget i tilsvarende CMS’er – inklusiv e-commerce (WooCommerce) og ERP-integration.

Danmarks bedste drift og vedligeholdelse

Uanset behov kan vi levere løsningen samt stå for drift, hosting og vedligeholdelse. Vi leverer som standard 99,9% oppetid, sikrer mod DDoS og andre angreb, ligesom vi har åben vagttelefon 24/7 i tilfælde af nedbrud.

Vil du vide mere om WordPress?

Du er altid velkommen til at tage fat i Claus for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.