Når WordPress lancerer version 5.3, stopper Yoast support af version 5.1 og ældre. Nøgleordet er sikkerhed.

Det er signifikant, når en så stor spiller vælger en support- og vedligeholdelsesstrategi, der i skrivende stund betyder, at kun 17.5% af den samlede WordPress brugerbase, kan nyde godt af Yoasts videre udvikling.

Se WordPress statistikker her

Med den strategi viser Yoast, hvordan sikkerhed i et Open Source miljø håndteres bedst. Open Source frameworks driver i dag størstedelen af Internettet, og derfor bør sikkerhed tages alvorligt i alle dele af en digital løsning. Det gør Yoast gennem fokus på opdateret kode – et ualmindeligt skarpt opråb om at du skal huske at opdatere din software.

Yoasts (og Peytz & Cos) holdning til at holde koden opdateret er klar: Open Source software, som WordPress, fungerer i et økosystem af en meget stor mængde 3.parts kode som f.eks. plugins, som kan agere og interagere med hinanden. Kombinationsmulighederne er astronomiske, og det samme er kompleksiteten. Du bør derfor sørge for at holde koden opdateret for at maksimere sikkerheden.

Læs nyheden hos Yoast her

Peytz & Co anbefaler Yoast SEO plugin til WordPress

- SEO tjek af din tekst i redigeringsvinduet
- SEO råd og vejledning specifikt ift. din tekst
- Stærkt samarbejde med Google

Hos Peytz & Co har vi, som Yoast, en opdateringsstrategi for vores managed hosting løsning, så WordPress og samtlige plugins altid er opdateret. Det sker automatisk og uden at kunden behøver at foretage sig noget – sikkerhed kommer nemlig først og fremmest gennem en opdateret kodebase.

Læs hvordan fremtidens Yoast bliver en del af dit sitemap

Vi sikrer, at sitet altid er kørende, opdateret og sikkert

Fordi Peytz & Co arbejder med managed hosting af sites – udvikling og drift – ser vi på et website som en helhed. Det handler altså ikke kun om WordPress, men også de maskiner og den teknologi der sætter strøm til sitet. Derfor gælder vores fokus på sikkerhed også vores hostingmiljø. Virksomheder som DR, IT-Branchen, Hovedstadens Beredskab, og Sund & Bælt nyder alle godt af dette fokus, hvor et fuldt redundant setup sørger for, at virksomhedens WordPress løsning driftes og videreudvikles på den mest effektive måde.

Læs mere om hvordan vi arbejder WordPress her

Peytz & Co revideres uafhængigt for at validere overholdelse af globale og industrielle sikkerhedsstandarder her under GDPR, ISO 27001 og ISO 27002.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til Yoast, WordPress el. lign., er du altid velkommen til at tage kontakt til Kåre.