Udvikling

Danmarks største Drupal-team, stærkeste Wordpress-hold og sejeste PHP-udviklere

Udviklingsafdelingen

Vi har mange forskellige kompetencer, men kun ét fælles mål: At skabe og drive verdens bedste CMS løsninger

Drupal Association medlemVores motto er, at vi vil levere mest mulig værdi for pengene. Det kræver, at vi arbejder sammen på tværs af kompetencer i iterative og fleksible udviklingsforløb. Derfor er vi en flok af både udviklere, projektledere, front-end udviklere, konceptmagere, UX-designere og driftseksperter.

Vores tværfaglighed giver kvalitet i løsningen, fordi vi kan bidrage med stærke kompetencer i alle aspekter af processen. Det betyder, at ligegyldig hvilken problemstilling vi arbejder med, har teamet altid fokus på både strategien, brugeroplevelsen og teknikken på samme tid. Løsninger bliver til i et dynamisk samarbejde, hvor vi tænker, vurderer og drøfter i fællesskab. Det tætte samarbejde betyder fleksibilitet for dig som kunde, og det betyder at vi let kan håndtere de ændringer, der opstår undervejs i projektet.

Læs mere om de enkelte medarbejdere herunder.

Lanceringen af det nye tv2fyn.dk tirsdag har i måneder kørt så snorlige efter planen, at tyske ingeniører ville bryde grædende sammen af glæde. Både teknik og journalistik fungerer fra Dag 1, og vores brugere har nu et nyheds-site i den topklasse, som de fortjener.
Esben Seerup, Direktør TV 2 Fyn, Direktør på TV 2/Fyn.. TV 2 Regionerne

Medarbejdere i afdelingen