Med et kursus hos Peytz & Co får du praktiske værktøjer, så du kan gå direkte hjem fra kurset og arbejde videre med din nye viden.

Vi nærmer os afslutningen på 2018, og hos mange virksomheder betyder det, at de forskellige budgetter skal være afviklet inden årets udløb. Og i den forbindelse lancerer vi et nyt produkt, nemlig Peytz Klippekort. Står du med et budget som skal bruges her og nu, kan du og dine kolleger købe uddannelse for restbeløbet af jeres 2018 budget, og gemme uddannelsen til 2019.

Da mange stillinger i dag kræver, at du er skarp til både SEO, SoMe, Google Analytics (kort sagt det meste), oplever vi i større og større stil, at folk, som har været på vores kurser, vender tilbage og deltager i andre relevante kurser.

Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne belønne, så vi gik i tænkeboks og fik lavet et ret godt produkt, synes vi selv.

Peytz Klippekort

Med Peytz Klippekort kan du købe det antal klip, som er relevant for dig og din virksomhed. Klippene kan veksles enten til brug af vores kurser – et klip svarer til et dagskursus – eller du kan bruge et klip til en 3-timers eneundervisning indenfor netop det område, som du behøver hjælp ellers sparring til.

Vores kursuskalender for første halvår af 2019 er netop kommet på gaden, se udvalget her.

For virksomheden er der nogle åbenlyse fordele såsom

  • Alle ansatte i virksomheden kan benytte sig af klippekortet
  • Der kommer kun 1 faktura, så man slipper for godkendelse og administration, hver gang en medarbejder skal på kursus.
  • Det bliver billigere at sende medarbejdere på kursus – der er 10% rabat ved 5 klip og 25% ved 12 klip
  • Man sikrer udviklingen af organisationen fra basis til avanceret
  • Man kan sikre, at flere medarbejdere kommer på samme type kurser og får samme interne “sprog”
  • Konkrete problemstillinger kan løses i en 1:1 session
  • Man sikrer sine ansatte en faglig udvikling

Hos Peytz & Co underviser vi udelukkende i de ting, som vi selv sidder og arbejder med til dagligt. Derfor er alle vores kurser også bygget op med en masse praktiske øvelser, der alt sammen tager udgangspunkt i kursisternes egne sider og opsætninger.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Peytz Klippekort eller se hvad det egentlig koster, så klik enten her, eller kontakt Thomas Ulvedal.

på Tlf. 7196 0213 eller på mail tul@peytz.dk