Får I nok ud af jeres sociale kanaler? Hvad stiller I op med den faldende rækkevidde på Facebook? Og hvor finder I egentlig jeres målgruppe?

Med et social media review får I en analyse af jeres indsats på sociale medier. Vi kommer med konkrete anbefalinger om,hvordan I kan få mere ud af jeres indsats og udløse det fulde potentiale af den sociale tilstedeværelse.

Et social media review tager udgangspunkt i de opmærksomhedspunkter, I i forvejen selv måtte have. Er I f.eks. bekymrede for den faldende rækkevidde på Facebook, eller i tvivl om hvad I kan få ud af Instagram? Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer og kommer med anbefalinger om, hvordan I kan håndtere dem bedst muligt.

Med et social media review får I:

  • Analyse af jeres tilstedeværelse på og håndtering af sociale medier, historisk og aktuelt, herunder analyse af rækkevidde, engagement og effekt
  • Feedback på jeres strategi og effekt; følger indsatsen strategien, og opnås den forventede effekt og værdi?
  • Input til udvalgte fokuspunkter, f.eks. kanalvalg, konkurrentanalyse, målgruppevalg, indholdsstrategi m.v.
  • Evt. fremlæggelse og sparring på fysisk møde (tilvalg)

Vi tilbyder social media reviewet til kr. 10.500 ex moms.

Hertil kan vælges et afrapporteringsmøde, hvor vi gennemgår resultaterne sammen med jer, til kr. 2.100 ex moms.

Alt efter hvor mange fokuspunkter I vælger, og hvor mange kanaler der skal indgå i analysen, kan reviewet blive bredt eller dybdegående.

Det hele leveres i en rigt illustreret rapport med opsummering af analysen, konklusioner og konkrete anbefalinger, så I som virksomhed kan komme i gang med at arbejde med vores anbefalinger med det samme.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål, så kontakt endelig Anja eller Thomas.

Bestil et social media review

Du kan også udfylde formularen herunder – vi kontakter dig selvfølgelig før vi går i gang.