Optimer din indsamling af kundefeedback med Peytz Mail. Minimer din churn & øg jeres vækst!

Peytz Mail har netop lanceret et nyt modul til udsendelse af NPS-mails.

Som noget nyt kan dette modul bruges både i forlængelse af ens Peytz Mail abonnement og som et selvstændig service, hvis man ikke er Peytz Mail kunde (endnu 😉 ).

Med andre ord kan eksisterende Peytz Mail-kunder nemt få modulet aktiveret i deres nuværende backend, mens alle andre kan få en selvstændig adgang til NPS-modulet.

Med vores nye Peytz NPS understøtter vi behovet for både enkelte manuelle NPS-udsendelser og fuldautomatiske opsætninger, der løbende sender NPS-kampagner ud.

Brugergrænsefladen er holdt simpel og overskuelig, hvilket gør det let at oprette nye udsendelser. Ud over det er der sørget for rig mulighed for at kunne dykke ned i statistikkerne samt eksportere data/feedback fra udsendelserne.

Der er mulighed for at køre hele NPS-modulet som whitelabel, hvis det ønskes. Samtidig stiller vi selvfølgelig også standardskabeloner til rådighed – så man kan komme hurtigt i gang.

Prismodellen er præcis som i Peytz Mail holdt meget simpel og vi begrænser ikke vores brugere i antal kampagner, udsendelser, modtagere, skabeloner, layouts eller andet.

Vil du vide mere?

Tag fat i Christian Hjorth og få et uforpligtende tilbud.