Vi hjælper vores kunder med at analysere målgruppen, udvikle strategien, tegne informationsarkitekturen, designe løsningen og optimere den til søgemaskiner. Vi koder applikationer og samler løsninger til både web, mobil og tavler – og vi holder det hele i daglig drift.

Bestyrelsen

Vi ejer selv butikken. En ekstern bestyrelse giver os professionel sparring. Bestyrelsen består af fire personer:

Partner og direktør Christian Peytz.

Bestyrelsesformand Henrik Lund-Nielsen har prøvet lidt af hvert. Først som ”hired gun” af guldrandede virksomheder som Skandinavisk Tobakskompagni og VELUX, hvor han stod i spidsen som adm. dir. for diverse datterselskaber, og siden som hårdfør tusindkunstner indenfor forretningsudvikling og vækst i opstarts og yngre virksomheder. Utrættelig inkvisitorisk, varmesøgende af natur og med indbygget raket bag i sikrer han, at vi holder os på dydens smalle sti og hele tiden lever op til vores potentiale.

Bestyrelsesmedlem, administrerende direktør Ulrik Falkner Thagesen for e-Boks, har en unik erfaring som iværksætter og leder af en lang række virksomheder indenfor medier, marketing og internet. Og et elskeligt væsen oven i, som på egen finurlig vis sikrer, at vi holder snuden i sporet.

Bestyrelsesmedlem Steen Hybschmann, Managing Director for IT- konsulentvirksomheden Columbus A/S, har tyve års erfaring fra ledelse af software- og konsulentvirksomheder som Mondo, SAP Consulting og JAI.

Christian Peytz Direktør i Peytz & Co

Christian Peytz

Henrik Lund-Nielsen

Steen Hybschmann

Ulrik Falkner Thagesen

Ejerskab og omsætning

Firmaet blev etableret i december 2002 og er ejet af nøglepersoner, der alle arbejder i virksomheden. Peytz & Co havde i 2015 en omsætning på 68 mio. kr. og har haft overskud alle år. I 2011 blev Peytz & Co udnævnt til Gazellevirksomhed for femte år i træk.

 

Find os

icon

København

Rentemestervej 56C

2400 København NV

+45 72200101
icon

Aarhus

Frederiksgade 74E, 2. th

8000 Aarhus

+45 72200101
icon

Oslo

Skippergata 26

0154 Oslo

+47 2199 9113
icon

Chisinau

Str. Ismail 58/1, Of. 3

2002 Chisinau

icon

Sofia

59 Dimitar Hadzhikotsev, fl. 5

1421 Sofia