Vi hjælper vores kunder med at analysere målgruppen, udvikle strategien, tegne informationsarkitekturen, designe løsningen og optimere den til søgemaskiner. Vi koder applikationer og samler løsninger til både web, mobil og tavler – og vi holder det hele i daglig drift.

Bestyrelsen

Vi ejer selv butikken. En ekstern bestyrelse giver os professionel sparring. Bestyrelsen består af fire personer:

Partner og direktør Christian Peytz.

Bestyrelsesformand Henrik Lund-Nielsen har prøvet lidt af hvert. Først som ”hired gun” af guldrandede virksomheder som Skandinavisk Tobakskompagni og VELUX, hvor han stod i spidsen som adm. dir. for diverse datterselskaber, og siden som hårdfør tusindkunstner indenfor forretningsudvikling og vækst i opstarts og yngre virksomheder. Utrættelig inkvisitorisk, varmesøgende af natur og med indbygget raket bag i sikrer han, at vi holder os på dydens smalle sti og hele tiden lever op til vores potentiale.

Bestyrelsesmedlem Thomas Honoré, koncernchef for for IT- konsulentvirksomheden Columbus A/S, har tyve års erfaring fra ledelse af software- og konsulentvirksomheder som Oracle, IBM og TietoEnator. En beskeden sjæl med et højlydt humør og en usædvanlig appetit på fysiske udfordringer. Thomas er født på Vestegnen – der hvor man kæmper for sin sag, selvom man ikke altid vinder.

Bestyrelsesmedlem, administrerende direktør Ulrik Falkner Thagesen fra MediaCom Denmark har en unik erfaring som iværksætter og leder af en lang række virksomheder indenfor medier, marketing og internet. Og et elskeligt væsen oven i, som på egen finurlig vis sikrer, at vi holder snuden i sporet.

Ejerskab og omsætning

Firmaet blev etableret i december 2002 og er ejet af nøglepersoner, der alle arbejder i virksomheden. Peytz & Co havde i 2015 en omsætning på 68 mio. kr. og har haft overskud alle år. I 2011 blev Peytz & Co udnævnt til Gazellevirksomhed for femte år i træk.