Vi checker hver især vores mobiltelefon op til 150 gange i løbet af dagen, og mange af os bruger med glæde timevis med snuden i diverse apps på mobilen.

Mobile apps skaber interaktion mellem dig og din kunde, og er en unik mulighed for, at få indsigt i dine kunders ageren. Apps er værdifulde, fordi du bestemmer det visuelle udtryk og brugerens oplevelse fra ende til anden.

Denne holistiske tilgang til design, udvikling, test og drift er afgørende for appens succes. I sidste ende giver det nemlig både et bedre produkt for dine brugere og en billigere løsning for din virksomhed.

Vi dækker hele appens livscyklus

Hos Peytz & Co indtænker vi både muligheder og udfordringer, når vi bygger din app til mobil og/eller tablets.

Vi er flere end 110 kolleger, der varetager alle faser af appens livscyklus:

  • Tidlig konceptudvikling
  • Design af brugeroplevelse (UX)
  • Implementering af softwaren
  • Brugertest og feedback
  • Frigivelse til App Store og Google Play
  • Drift og vedligeholdelse

En holistisk tilgang er herved den bedst mulige løsning, for at opnå en velfungerende app, som både skaber værdi for dig og dine brugere.

Udvikling i React Native

Når idéerne skal omsættes til kode, kommer den første store tekniske udfordring: Hvilken teknologi skal i brug? Svaret afhænger af, hvad løsningen skal kunne. 

Hos Peytz & Co har vi specialiseret os i udvikling af apps i React Native. Det er et moderne cross platform rammeværk til udvikling af apps, som giver dig mulighed for at udgive appen til både iOS og Android, uden at skulle skrive software-koden på to forskellige måder.

React Native er oprindeligt udviklet af Facebook, der i 2015 gjorde det frit tilgængeligt som Open Source software. Rammeværket bygger på programmeringssproget Javascript, en anden standard inden for webudvikling. React Native er rigt på ressourcer, både i form af støtteværktøjer og softwareudviklere.

Vi udvikler dine mobile applikationer

Hos Peytz & Co har vi mange års erfaring med udvikling af mobile apps. Vores kundeportefølje spænder fra den store organisation med faste rammer for produktet til den lille startup med vilde idéer til at disrupte markedet.

Uanset din virksomheds størrelse og produktets struktur gør vi os altid umage for at levere en helstøbt app til dig. Så dine brugere i sidste ende får den bedste oplevelse og du samtidigt holder dig inden for budgettet.

Case

Vil du vide mere om Mobile Apps?

Du er altid velkommen til at tage fat i Lars eller Jan-Erik for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med mobile apps.