De seneste 20 års arbejde med medier, foreninger og private virksomheder har lært os, at udgivere ikke har behov for lange udviklingsforløb. De har brug for et solidt fundament, der virker med det samme, så de kan gå i gang med at lave værdifuldt indhold.

Hidtil har det været en bekostelig affære at komme i gang, men nu kan du få en professionel medie-hjemmeside på abonnement.

Vi har bygget hjemmesider for medier i mere end ti år og vi ved, at alle medier anvender det samme fundament af basisfunktioner. Dem har vi nu samlet een gang for alle i en fælles platform, som er lige til at flytte ind i fra den ene dag til den anden.

Mange små medier kan fint klare sig med netop det, mens andre gerne vil bruge platformen til at komme hurtigt fra start og derefter udvikle eget design, brugeroplevelse og særlige funktionaliteter. Her fungerer medieplatformen som et solidt grundlag at bygge videre på.

Peytz Medieplatform giver dig et moderne, responsivt medie med alle moderne funktioner. Platformen er super let at anvende for både journalister, redaktører og læsere/seere/lyttere.

Et medie-site på abonnement

Mange medie-udgivere kæmper med teknikken for at kunne styre forsiden, importere indhold, give de enkelte artikler et personligt udtryk, udsende e-mail nyhedsbreve, opkræve betaling og så videre.

Andre kommer aldrig i gang, fordi investeringen i et nyt website er for stor.

Derfor tilbyder vi dig at abonnere på dit CMS. Brug det lige så længe du vil. Et abonnement koster fra 5.000 kroner om måneden plus omkostninger til hosting. Ønsker du at købe platformen og “tage den med hjem” er det selvfølgelig også muligt.

Uanset hvilken model du vælger, får du mere end 1.000 timers udvikling til spotpris. Du får et moderne, responsivt medie med alle de funktioner, brugerne forventer. Og du får et system, der er super let at anvende for både afsender og modtager.

 

Bygget til at tiltrække de rigtige kunder

Virksomheder og foreninger bruger online mediet til at tiltrækker læsere for derefter at gøre dem til kunder, medlemmer eller abonnenter. De arbejder efter “inbound marketing” principperne, hvor de tiltrækker kunder ved at tilbyde dem svar på de spørgsmål, de stiller Google.

Medieplatformen er SEO optimeret og hjælper redaktøren med at SEO-optimere hver enkelt stykke indhold. En afgørende feature uanset om du vil have læsere, kunder eller abonnenter. Vælger du at begrænse adgangen for at sælge abonnementer eller medlemsskaber, er det også en del af pakken.

Vi ved desuden, at mange udgivere i stigende grad ønsker at kunne lukke af, så man skal være medlem eller abonnent for at se og høre indholdet. Og vi ved, at brugerne i stigende grad er villige til at betale for godt indhold. Det understøtter medieplatformen selvfølgelig også.

 

Bygget med Drupal – mediernes foretrukne CMS

Peytz Medieplatform er bygget med Drupal CMS. Drupal er et af verdens mest udbredte CMS’er og anvendes af små og store medie-udgivere af alle slags i hele verden. Herhjemme eksempelvis hos Kost- og Ernæringsforbundet, Stofa, DR, Huset Markedsføring og mange andre.

Drupal udmærker sig ved at være enkelt og ligetil at betjene – og ved at selv en lille platform kan vokse til en meget meget stor løsning.

 

Se alle funktionerne

Udfyld nedenstående og modtag den fulde beskrivelse

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.