Søren har prøvet det meste på de internationale bonede gulve. Og han smiler stadigvæk.

Han har været aktiv i den danske medieverden siden starten af 90’erne. Han har været administrerende direktør for IDG Danmark gennem 10 år, hvor han med succes flyttede bl.a. Computerworld fra papir til net– en bedrift i medieverden. Inden var han direktør på Mediehuset Ingeniøren, hvor han ligeledes stod for opbygningen af Ingeniørens, dengang nye, forretningsområder: Nettet, messer, forlag og konferencer.

Søren har gennem årene været bestyrelsesmedlem i en lang række brancheorganisationer og virksomheder, dertil har han varetaget en lang række bestyrelsesposter i IDG, både i Europa men også så eksotiske steder som Australien, Indien og Brasilien. Typisk for selskaber, der havde brug for en ny strategi med udgangspunkt i den digitale forandring, medieselskaber over hele verden står i.

Søren bor med konen og deres yngste sæt tvillinger – det første sæt er allerede fløjet fra reden. Han er ivrig cyklist, og har pedaleret sig selv til både Paris og Oslo. Han har været med til at stifte “Hjælperytterne” – et cykleprojekt, der samler ind til Gigtforeningen – og “Børnenes IT-Fond,” som samler penge ind til it-udstyr til børn anbragt på børnehjem og institutioner.

Efternavnet udtales i øvrigt “Kvajts” – så blandt venner går han under navnet “Kvajts fra Pajts”