Jan-Erik går i skjorte, men man skal ikke skue nørden på beklædning: Han har en master i Fysik og Matematik og har arbejdet med softwareudvikling på CERN, mere specifikt med software til datadeling på Alice projektet. Jan-Erik er Nørd med stort N.

Han har egentlig altid vidst,at han skulle være fysiker – indtil han blev færdig og 2 måneder inde i sit PhD projekt fandt ud af, at han ikke skulle. Og lige siden har han været selvstændig iværksætter med firmaet MOC A/S og har arbejdet med hjemmesider, IT projekter, drift og hosting. I januar 2016 fusionerede MOC med Peytz & Co og Jan-Erik indtrådte som partner. Så Peytz & Co er faktisk han første “rigtige” job…

Jan-Erik er specialist i programmering og IT infrastruktur. Han har en kærlighed for big-data og massiv infrastruktur, men er også mere end ferm når det gælder frontend-udvikling. Hans helt store styrke ligger i at forstå en forretningsmæssig problemstilling og omsætte den til en IT løsning.

Manden er gift, har tre børn og bor i Blovstrød. Han er tidligere faldskærmsudspringer, men dyrker nu “kun” snowboard, mountainbike, svømning og løb. Han løber jævnligt både hele og halve maraton og svømmer konkurrencer.