De berømte designere er flyttet ind oppe på loftet - det gav ligesom sig selv

Det anerkendte branding- og design bureau Loft37 har i mere end ti år været den lysende stjerne på den digitale himmel. De har arbejdet bevidst og målrettet med design, der konverterer, og de har skabt ekstremt velfungerende løsninger for kunder som Novo Nordisk, 3shape, EDC og mange andre.

Derfor er vi både stolte over, og glade for, at byde dem velkommen som en del af Peytz & Co. 

 

 

Baggrunden er helt åbenlys: Alle virksomheders digitale løsninger bliver mere og mere komplekse, mere og mere ambitiøse. Af gode grunde. Det betyder igen, at der er brug for bureauer, der kan få mange forskellige kompetencer til at spille sammen optimalt.

For et højt specialiseret branding- og design-bureau afføder den udvikling et behov for at komme tættere på teknik og kode. Ganske enkelt for at kunne skabe de rigtige resultater.

Både hos Loft og hos Peytz har vi med jævne mellemrum sukket efter samarbejdspartnere med samme høje ambitioner som os selv. Og lige præcis dét har vi fundet ved at arbejde sammen om kunder som Fitness World, Erhvervsstyrelsen og CO industri.

Så vi ved, vi virker 🙂

Loft bor nu på loftet hos Peytz i København, hvor de står i spidsen for al UX og Design. De er rykket ind med deres kinky dyrehoved-lamper (kom og se), en serveringsvogn med karafler og sjusser (kom og smag) og en solid pladesamling. Du kan læse et interview om vores sammensmeltning hos Dansk Markedsføring

Det er allerede en fest!