Vi anbefaler næsten altid at binde mindre systemer sammen med åbne standarder, frem for at udvikle det store system, der vil løse alle behov med alt for avanceret teknologi. Vi integrerer systemer både med og uden enterprise service bus. Kald det Microservices, kald det Service Oriented Architecture – for os er det bare sund fornuft.

Når standarderne ikke slår til, udvikler vi custom forretningskritiske webapplikationer, gerne med krav om high-performance med mange samtidige brugere og/eller store datamængder.

Open Source teknologi

Vi arbejder oftest med Open Source, fordi vi mener at det gør produktet bedre (det er ikke nødvendigvis billigere), men vi er ikke religiøse omkring det. Til gengæld har vi mere end 15 års erfaring fra mange forskelligartede løsninger at trække på.

Vi har genbruger gennemprøvede, funktionelle elementer, hvor det giver mening og understøtter din forretning. Også her betyder vores erfaring mere værdi for pengene.

Docker, Golang osv.

Vi arbejder med en fast defineret værktøjskasse af teknologier, der er gode til at løse forskellige behov. En stor kærlighed til teknologi gør, at vi konstant følger udviklingen, best practises og nye sprog og værktøjer. Det betyder i praksis, at vi løbende udskifter værktøjerne for altid at levere “best-of-breed” teknologier og processer.

Vores værktøjskasse består blandt andet af:
Docker, Angular, Kubernetes, Go, Symfony, Ruby, Elastic, MongoDB, Varnish, Amazon Web Services, Peytz Mail, Drupal, WordPress, TYPO3, Flow, Neos, GoLang, PHP, Unix og Apache.

Vi er certificerede AWS consulting partnere
Vi er docker-certificerede

Kontakt os

Røde Kors

TV 2 Regionerne

Ecco

City Media