Denne verdens IT kriminelle bliver stadigt dygtigere, og vigtigheden af at sikre sine kritiske data er gang på gang blevet påvist af kedelige datalæk, inficeringer og indbrud.

I 2017 blev det største danske rederi A.P. Møller-Mærsk udsat for et ransomware angreb, som forårsagede lockdown af 76 havneterminaler, samtidig med at virksomheden mistede evnen til at håndtere ordrer. Det kostede Mærsk et anseeligt beløb mellem 1 og 2 milliarder kroner på tabt forretningsdrift.

Typiske årsager til at hackere får adgang til følsom information er for sen, eller helt manglende, opdatering af systemer og applikationer. Hver eneste dag afsløres et stort antal nye, hidtil ukendte, sårbarheder. I første halvår af 2018 blev det til hele 10.644 af slagsen, fortæller danske DKCERT. Af dem vurderes hele 17 procent som værende kritiske.

Vi tager IT sikkerhed alvorligt

Hos Peytz & Co tager vi din sikkerhed seriøst. Kritiske opdateringer bliver på alle vores løsninger installeret i en lynhurtig og fuldt automatiseret proces. Vores netværk er segmenteret fysisk og virtuelt. I stedet for passwords bruger vi som minimum RSA-2048 bit krypterede nøgler som kun få, udvalgte administratorer har adgang til. Vi anvender audit logging, så vi altid kan se hvem der har været inde, hvorfra og hvad de har lavet. Vi benytter den internationale standard for it sikkerhed ISO/IEC 27001/27002.

Fakta

Kontakt os

Læs om vores produkter