6

Datacentre

8

DevOps

+500

Løsninger i drift

Vi driver flere end 300 kunde-løsninger på vores egen hosting cloud. Vores kunder sætter især pris på vores hostings høje oppetid, den effektive support og en problemfri skalering, når trafikken peaker. Når det handler om personhenførbare data, er de glade for at alle servere står i Danmark.

Vi bruger ISAE 3402 reviderede datacentre, ISO27001/2 som referenceramme, miljøet er DDoS beskyttet og vi monitorerer performance 24/7-365.

SLA på både hard- og software

Vi har garanterede responstider på både hard- og software. Vores oppetider gælder således for hele din løsning, og ikke blot for jernet. Det er solid hosting.

Høj oppetid og fuld redundans

Oppetiden på minimum 99,9% skyldes både en gennemført redundans i alle led, så defekt hardware aldrig bliver et problem, men også i høj grad vores tætte samarbejde mellem vores udviklere og vores systemadministratorer. Derudover tilstræber vi os altid at have 5 gange så meget kapacitet, som gennemsnitsbelastningen er i løbet af dagen, så ingen drukner i egen succes.

Alle løsninger er live på både stage og produktion, så nye funktioner kan testes i driftsmiljøet

Konstante opdateringer og incremental backup

I det daglige sidder systemadministratorer og udviklere skulder ved skulder, hvilket naturligvis er en fordel, når systemerne driller. Holdet sørger for konstante opdateringer af software og services (og den service er obligatorisk for alle). Backup er naturligvis incremental – og heldigvis har ingen af vores hosting kunder nogensinde haft brug for den for alvor.

Døgnvagt 24/7/365

Vores automatiserede overvågning sikrer, at vores døgnvagt opdager fejl straks, de sker og garanterer en påbegyndt fejlløsning indenfor 180 minutter uanset tidspunkt og årstid – men så længe har vi nu ikke været om det endnu.

Stærk support døgnet rundt

Endelig skal vi nævne vores support, som scorer maximum point i vores tilfredshedsundersøgelser. I dagtimerne er vores supportcenter bemandet på kontoret, og når de går hjem tager vagttelefonen over (vagten har naturligvis også backup).

 

Kontakt os

Energitilsynet

Dansk Markedsføring

LO

Rebild Kommune