Indsigt

Loft37 går sammen med Peytz & Co

De berømte designere er flyttet ind oppe på loftet - det gav ligesom sig selv

Facebook vil styre dit annoncebudget

Hvis du bruger Annonceadministrator til at oprette kampagner og annoncer på Facebook, skal du snart til at ændre dine vaner. Fra september 2019 ændrer Facebook nemlig måden at styre sine budgetter. Faktisk anbefaler de, at du skal lade Facebook styre dine penge.

Tænk som en købmand

De fleste bruger alle kræfter og ressourcer på marketing og kanaloptimering – og glemmer det vigtigste: Hvordan du bruger dit eget site til at konvertere besøg til kunder.

Sådan får du et godt sitetræ

Dit site skal være så indlysende opbygget, at dine brugere nemt kan navigere i det. Men med tiden sander navigationen ofte til. Vi deler vores metoder – og fortæller hvordan vi hjalp Erhvervsstyrelsen med netop dén øvelse.

1,2 mio kr. i bøde for GDPR-overtrædelse

Den nye persondataforordning (GDPR) kan holde 1 års jubilæum om små 3 måneder, men hvad er der sket i de første 9 måneder?

Derfor er det vigtigt at vedligeholde dit website

IT-sikkerhed er vigtigere end nogensinde før, og uanset størrelsen på dit site gør du klogt i at tage det alvorligt.

Facebook kan stadig noget

Facebook er stadig det største sociale medie, men der er en række andre, der udfordrer den gamle dame på toppen. Det viser den store analyse, Peytz og Co har gennemført om danske virksomheder og organisationers brug af sociale medier.

Peytz & Co er første Docker partner i Danmark

Hos Peytz & Co er vi stolte over, at vi netop er blevet certificeret som den første Docker Level 1 partner i Danmark.

Essentiel podcast: Den nye spamvejleding

Hvor, hvad, hvordan og til hvem må man bruge emails til at markedsføre sig?

I gang med Visuel Konceptudvikling

"Kan du se det for dig?" Det spørgsmål stiller vi hinanden ofte. Det er en måde at sige, “er du med” eller “forstår du det?” Hvis du kan se det for dig, så har jeg fået formidlet mit budskab til dig.