Indsigt

Verdens måske mest benyttede SEO værktøj stopper support af WordPress 5.1 og ældre

Når WordPress lancerer version 5.3, stopper Yoast support af version 5.1 og ældre. Nøgleordet er sikkerhed.

Sådan bliver du compliant med dit eksisterende site!

Det kan være svært at overskue, hvordan du bliver tilgængelig med dit eksisterende site. Der er måske ikke tænkt på det inden, og lige pludselig står du overfor en deadline.

Webtilgængelighed – Her er de 4 kategorier, du skal tage højde for

I jagten på fuld tilgængelighed, kan man inddele brugerne i fire kategorier, som adskiller sig efter behov og udfordring.

Efterlever du Datatilsynets krav om kryptering af dine nyhedsbreve?

Se hvilke muligheder Peytz Mail tilbyder, når du ønsker at dine nyhedsbreve leveres via en krypteret forbindelse.

Loft37 går sammen med Peytz & Co

De berømte designere er flyttet ind oppe på loftet - det gav ligesom sig selv

Webtilgængelighed: Win-win for både dig og dine brugere

Tilgængelighed kan hurtigt lyde som et etisk og moralsk valg, der primært er taget fordi det gavner andre – men det er pengene værd.

5 marketingfejl (…dine kolleger allerede har begået)

Det kræver en del at holde sig opdateret om alle de fantastiske digitale muligheder. Der kommer nye muligheder til, og målgrupperne flytter sig, og ændrer adfærd, så snart man tror, at man har fundet nøglen til succes. Undervejs i processen kommer de fleste til at begå nogle fejl.

Facebook vil styre dit annoncebudget

Hvis du bruger Annonceadministrator til at oprette kampagner og annoncer på Facebook, skal du snart til at ændre dine vaner. Fra september 2019 ændrer Facebook nemlig måden at styre sine budgetter. Faktisk anbefaler de, at du skal lade Facebook styre dine penge.

Tænk som en købmand

De fleste bruger alle kræfter og ressourcer på marketing og kanaloptimering – og glemmer det vigtigste: Hvordan du bruger dit eget site til at konvertere besøg til kunder.

Sådan får du et godt sitetræ

Dit site skal være så indlysende opbygget, at dine brugere nemt kan navigere i det. Men med tiden sander navigationen ofte til. Vi deler vores metoder – og fortæller hvordan vi hjalp Erhvervsstyrelsen med netop dén øvelse.