Indsigt

Skal dit nyhedsbrev også krypteres?

Skal, skal ikke! De fleste er i tvivl om, hvorvidt deres nyhedsbrev skal krypteres – og måske især hvorfor og hvordan. Fortvivl ikke, men læs Mortens gode krytperingsråd.

Google ændrer sin prismodel for Maps

Ændringen til Google Maps' prismodel kan have drastiske konsekvenser for virksomheder, der benytter tjenesten på deres sites. Vi guider dig sikkert igennem, så du hverken mister visninger eller betaler for meget.

Hvad siger Datatilsynet om kryptering af mails?

Efter sommerferien meldte Datatilsynet ud, at de vil bruge deres energi på, at både private og offentlige organisationer håndterer persondata sikkert i e-mails, og at de vil skærpe tilsynet på dette område fra starten af 2019.

Cykeldata på den store data-klinge

58.602 deltagere, der på 31 dage cyklede 10,4 mio. km, eller 268 gange rundt om jorden. Det blev resultatet, da Cyklistforbundet gennemførte deres årlige event “Vi cykler på arbejde”.

5 tips til dig, der vil bruge Big Data

Big data, dataindsamling og intelligent brug af data kan virke som uoverskuelige begreber, der kan give sved på panden hos selv den køligste medarbejder. Men at finde og bruge data i din virksomhed behøver slet ikke at være så kompliceret.