Indsigt

Influencer marketing – de små bliver de store

Influencer marketing er efterhånden et velkendt begreb. Men det er et et, der udvikler sig løbende. Udviklingen går i retning af stadigt “mindre” influenter – fra mikro og nu til nanoinfluenter. Og det kan være relevant for dig, der gerne vil have flere kunder eller medlemmer.

Postkort fra KubeCon i Shanghai

Jan-Erik Revsbech og Thomas Hector blev inviteret til at tale på “The first ever KubeCon + CloudNativeCon China" i november 2018.

Skal dit nyhedsbrev også krypteres?

Skal, skal ikke! De fleste er i tvivl om, hvorvidt deres nyhedsbrev skal krypteres – og måske især hvorfor og hvordan. Fortvivl ikke, men læs Mortens gode krytperingsråd.

Google ændrer sin prismodel for Maps

Ændringen til Google Maps' prismodel kan have drastiske konsekvenser for virksomheder, der benytter tjenesten på deres sites. Vi guider dig sikkert igennem, så du hverken mister visninger eller betaler for meget.

Analytics fra A til Z (altså T til Y)

Time spent, unikke sidevisninger, Youtube og forskellen på landingpages og afslutningssider - få en forklaring på det hele. Så bliver Google Analytics meget lettere at bruge.

Analytics fra A til Z (altså N til S)

Få indblik i returning users og new users, Google Analytics-rapporter, sessioner, sider pr. session og meget mere. Læs mere i del 3 af vores gennemgang af alle Analytics-begreber og features.

Analytics fra A til Z (altså G til M)

Er du i tvivl om hændelser, konverteringer, målgrupper og henvisninger i Google Ananlytics? Læs mere i del 2 af vores gennemgang af alle Analytics-begreber og features.