Indsigt

Ryd op i din navigation med brugerinddragelse

Vil du have et effektivt site, hvor dine brugere agerer, som du ønsker, de skal? Så skal dit site være indlysende opbygget, så dine brugere nemt kan navigere i det. Vi har knækket koden til at gøre komplekse løsninger logiske for enhver. Læs med og lær, hvordan vi hjalp Erhvervsstyrelsen.

Facebook kan stadig noget

Facebook er stadig det største sociale medie, men der er en række andre, der udfordrer den gamle dame på toppen. Det viser den store analyse, Peytz og Co har gennemført om danske virksomheder og organisationers brug af sociale medier.

I gang med Visuel Konceptudvikling

"Kan du se det for dig?" Det spørgsmål stiller vi hinanden ofte. Det er en måde at sige, “er du med” eller “forstår du det?” Hvis du kan se det for dig, så har jeg fået formidlet mit budskab til dig.

ISO, GDPR og Peytz

Allerede i 2015 begyndte vi i Peytz & Co at flirte med tanken om at benytte ISO 27001 til yderligere at strukturere arbejdet med at sikre og højne professionaliseringen af vores udvikling- og sikkerhedsprocedurer.

Få styr på dine data med Data Studio

Er du også ved at drukne tal? Og har du svært ved at overskue dem og få viden til at optimere din digitale forretning? Så er Google Data Studio nok løsningen for dig.