Indsigt

I gang med Visuel Konceptudvikling

Kan du se det for dig? Det spørgsmål stiller vi hinanden ofte. Det er en måde at sige, “er du med” eller “forstår du det?” Hvis du kan se det for dig, så har jeg fået formidlet mit budskab til dig.

ISO og GDPR og Peytz

Allerede i 2015 begyndte vi i Peytz & Co at flirte med tanken om at benytte ISO 27001 til yderligere at strukturere arbejdet med at sikre og højne professionaliseringen af vores udvikling- og sikkerhedsprocedurer.

Få styr på dine data med Data Studio

Er du også ved at drukne tal? Og har du svært ved at overskue dem og få viden til at optimere din digitale forretning? Så er Google Data Studio nok løsningen for dig.

Hjælp – jeg kan ikke logge på Google Analytics

Det er svært kritisk at være låst ude af et system, man er afhængig af. Især når systemet er Google Analytics. Og Google gør det ikke ligefrem nemt at komme ind ad døren igen. Så hvad gør man så?

Influencer marketing – de små bliver de store

Influencer marketing er efterhånden et velkendt begreb. Men det er et et, der udvikler sig løbende. Udviklingen går i retning af stadigt “mindre” influenter – fra mikro og nu til nanoinfluenter. Og det kan være relevant for dig, der gerne vil have flere kunder eller medlemmer.

Postkort fra KubeCon i Shanghai

Jan-Erik Revsbech og Thomas Hector blev inviteret til at tale på “The first ever KubeCon + CloudNativeCon China" i november 2018.

Skal dit nyhedsbrev også krypteres?

Skal, skal ikke! De fleste er i tvivl om, hvorvidt deres nyhedsbrev skal krypteres – og måske især hvorfor og hvordan. Fortvivl ikke, men læs Mortens gode krytperingsråd.