Endnu et stærkt digitalt bureau er flyttet ind på Rentemestervej

Peytz & Co køber GOOS ApS og styrker dermed sin position som et af landets førende digitale bureauer. Opkøbet er Peytz & Co’s fjerde på blot 13 måneder.

Goos er specialiseret i udvikling af skalerbare webløsninger og eksperter i integrationer samt mobil- og webapplikationsudvikling. Peytz & Co styrkede allerede ovenstående områder i 2016 via fusionen med MOC A/S.

“Flere og flere ser nu potentialet ved at bringe data om kunderne i spil direkte i forhold til hvordan den enkelte kunde mødes i de digitale kanaler – og med hvad. Samtidigt er flere brancher udfordret af digitaliseringen, og egentlig disruption er et meget reelt scenarie for mange. Samlet giver det et massivt behov for hjælp, og her tilbyder vi gennemprøvede, effektive processer inden for innovation, nytænkning og teknik”, siger Christian Peytz.

Ydelserne er efterspurgte, og for Peytz & Co har det medført en naturlig vækst flankeret af egentlige opkøb i branchen.

“Vi er vokset organisk indenfor forretningsrådgivning, design og brugeroplevelser. Når vi taler udvikling af applikationer, og de tilhørende integrationer og skræddersyede løsninger, har vi vel snart tradition for at måtte købe op for at kunne følge med efterspørgslen”, siger Christian Peytz.

Jesper Goos, direktør for GOOS, siger: “Vores kunders behov vokser også, så det er helt naturligt, at vi har kigget efter den rigtige samarbejdspartner. Det har vi fundet via fusionen til Peytz & Co. De tilbyder mange af de ydelser, vores kunder har efterspurgt, samtidig med, at de bruger mange af de samme teknologier og processer som os. Vi er blevet taget utrolig godt imod og ser meget frem til at være en del af Peytz & Co.” Jesper Goos indtræder som partner i Peytz & Co ved handlen.

GOOS’ kunder tæller blandt andre ECCO Sko A/S, Shell Danmark, Dansk Industri, FacilityOrganizer, KFUM Spejderne, CAP Partner og Aalbæk Specialiteter. Bureauet tæller i alt 10 medarbejdere i København og Sofia.

Christian Peytz siger: ”Ligesom Peytz & Co tager GOOS udgangspunkt i kundens behov og arbejder ud fra SCRUMs agile principper, der sikrer grundighed, kvalitet, teknisk kunnen og frem for alt værdi for kunden. Vi er glade for at føje deres ekspertiser til vores.”

Peytz & Co betjener blandt andre Grundfos, Rudersdal kommune, FOA, DR, Beoplay og Storebælt A/S. Bureauet udvikler med værktøjer som Drupal, WordPress, Neos, TYPO3, Symfony og Golang. Bureauet rådgiver inden for digital forretningsudvikling, analyse, e-mail marketing og digitale brugeroplevelser.

Virksomheden tæller flere end 100 medarbejdere og har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Chisinau (Moldova) og nu også Sofia (Bulgarien).

Kontakt