En virksomhed, der ikke udvikler sig, er under afvikling. Den skal udfordres og udvikles og hellere disrupte sig selv end at blive overhalet indenom. Derfor hjælper vi vores kunder med at udvikle deres forretning – ved at skabe værdi for deres kunder.

Digital transformation

Når vi arbejder med digital transformation, befinder vi os i krydsfeltet mellem forretning og IT. Det handler om sætte strøm til forretningen og flytte den til næste niveau. Det er meget mere end et website. En digital transformation handler om hele måden, virksomheden arbejder på. Processer, kompetencer og meget andet skal kigges efter i sømmene, når en virksomhed skal transformeres digitalt.

Digital strategi

Alt for få forretninger tager deres startegi alvorligt. Den skal på plads, og så skal den følges. Hvad er det, virksomheden skal? Og hvordan skal den det? Vi laver effektive strategier, der fokuserer på kunderne, og som rent faktisk bliver brugt. De er handlingsorienterede og bryder de enkelte dele ned i overskuelige opgaver, alle kan overskue og forholde sig til.

I vores digitale strategi kan alle se, hvordan og hvornår de kan og skal bidrage – og se resultatet af den fælles succes. Vores strategi indeholder også et prioriteringsværktøj, så alle kan se, om deres gode idé nu også er så god – og hvordan den bliver bedre.

Optimering

Når forretningen spiller, er alt godt. Eller er det? Hos Peytz & Co tror vi på, at det er vigtigt at optimere. Hele tiden. Den løbende forbedring hjælper dig med hele tiden at optimere forretningen. Når du fokuserer på optimering, sikrer du også, at du får mest mulig bang for the buck. Det hjælper vi dig med. Om det så er bedre åbningsrater af nyhedsbreve, lavere CPA eller hurtigere loadtider på hjemmesiden, så tager vi vores optimeringsdragt på og dykker ned i opgaven.

Konvertering

Konverteringen er vigtig. Djævlen ligger i detaljen og guldet i konverteringen. Det er den, virksomhederne lever af. Det gælder for tilmeldinger til nyhedsbrevet, download af white papers eller klik på køb-knappen. Det skal bare spille. Og det er vi mestre i. Når først konverteringen spiller, kommer successen (næsten) af sig selv. Der kræver dog en fortsat fokus på konverteringen, hvor vi gennem analyser af data ser på, hvad der får brugerne til at konvertere. Vi arbejder ikke med HIPPOS (Highest Paid Person’s Opinion). Vi arbejder med data.

Analyser

Big Data er Big Business i alle virksomheder – private og offentlige. Og vi elsker data. Det gør vi, fordi data og analyser giver fantastisk værdi for dig og din virksomhed. Hvis du ikke ved, hvad der er galt, kan du ikke fixe det. Derfor analyserer vi tera- og petavis (og det der er større) af data. Det er lige fra brugerdata, ordredata, åbningsrater, clickrater osv., osv. Ofte er det en kombination af flere data. Se, det er viden, der giver værdi.

Vores specialister tager den store lup frem og udfærdiger rapporter inden for SEO, SEM, keywords, Google Analytics og meget mere.

Research og insights

Hvem er dine kunder? Er du sikker? Vi arbejder med data research. Det er Guds gave til alle, der ønsker at kende mere til deres målgrupper. Altså rigtigt kende dem. Ikke bare vide, hvem og hvor de er, men rent faktisk vide, hvad de gør, taler om, ønsker osv. Hos Peytz & Co gennemfører vi dataprojekter, der giver vores samarbejdspartnere værdifuld viden om deres kunder nye som eksisterende.

 

Kontakt os

Find os

icon

København

Rentemestervej 56C

2400 København NV

+45 72200101
icon

Aarhus

Valhalvej 1

8230 Åbyhøj

+45 72200101
icon

Oslo

Skippergata 26

0154 Oslo

+47 2199 9113
icon

Chisinau

Str. Ismail 58/1, Of. 3

2002 Chisinau

icon

Sofia

59 Dimitar Hadzhikotsev, fl. 5

1421 Sofia