PHPs seneste opdatering er hurtig – meget hurtig! Men det er ikke den eneste grund til, at du bør opdatere.

PHP har siden dets introduktion i 1994 vokset sig til verdens mest kompatible framework. Således er PHP i dag kompatibelt med ca. 80% af alle sites.

Til trods for den aktuelle position står den teknologiske udvikling ikke stille – den går mildest talt hurtig. Faktisk går det så hurtigt, at den nyeste version af PHP hedder PHP7. Opdateringen effektiviserer afviklingen af applikationer, hjemmesider, apps og cloudløsninger markant, og så forbedrer den din Google-ranking.

En væsentlig hastighedsopgradering

Hastighed er vigtig for brugerne, og netop her udkonkurrerer PHP 7 sin banemand, version 5.6.

Kilde: Vores Canadiske kolleger Acromedia’s blog

Ovenstående tabel viser resultatet af en undersøgelse foretaget i Drupal 7. Her kan det ses, at PHP 7 gennemsnitligt øger dit sites ydeevne med hele 2,5 gange ift. version 5.6 – det er altså en væsentlig opgradering. Foretages samme opdatering i Drupal 8 eller WordPress vil man “blot” opleve en fordobling af sitets ydeevne – altså fortsat en væsentlig opgradering.

Google belønner PHP 7-brugere

Opdateringen vil ikke blot gavne dine brugere, den vil også gavne din Google-ranking. Blandt Googles ranking faktorer findes “hastighed” som et parameter, og med opdateringens hastighedsopgradering i baghovedet, fremstår det altså ganske klart, at du gennem opgradering til PHP 7, vil have kortere til toppen af søgemaskinen.

Stadig i tvivl?

Der er altså rigtig god grund til, at PHP 7 omtales som en af de bedste metoder at gøre sin hjemmeside hurtigere på. Derfor har vi også anbefalet vores kunder at opdatere.

Er du i tvivl? Eller vil du måske bare høre mere om PHP, Drupal eller udvikling helt generelt? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange kyndige eksperter