En applikation til at styre data fra Internet of Things – rigtig mange data.

Peytz & Co har hjulpet den danske verdenskendte virksomhed Grundfos med at udvikle næste generation af højteknologiske data-producerende produkter.

Grundfos er frontløber på en lang række områder. Blandt meget andet fremstiller de avancerede sensorer, som kan opsamle nye data og sende dem videre via nettet. Det er de rigtig dygtige til.

Vi har valgt at arbejde med Peytz & Co, fordi de til fulde formår at indgå i vores iterative og agile måde at afvikle udviklingsprojekter på, hvilket har vist sig langt mere effektivt, end hvad vi tidligere har oplevet indenfor softwareudvikling.

Mathis Dahlqvist, Project manager Grundfos

Peytz & Co hjalp med at forenkle de komplekse data og formidle resultaterne i intuitive applikationer. Grundfos brugte Peytz & Co til at konceptudvikle, bygge informationsarkitektur, udvikle brugeroplevelser og designe.

Grundfos er først og fremmest en virksomhed i voldsom vækst. Den internationale danske virksomhed i Bjerringbro ansætter 1000 nye medarbejdere om året – og sigter efter at være 75.000 kolleger over hele verden i år 2025.

For at nå dét mål er det ikke nok at ansætte. Der skal også nye produkter til, og her kommer deres udviklingsafdeling ind i billedet. Og her kom Peytz & Co også ind i billedet.

Sammen arbejdede vi på at udnytte industrielle data. Vi taler om internettets næste voldsomme vækstkurve, som handler om maskiner, der bliver målt og kontrolleret via nettet. Og om alle de interessante resultater, der kommer ud af netop det.