Blog

Vores Drupal udviklere er certificerede

Peytz & Co opruster på Drupal kompetencerne
lls billede
kategorier Drupal
Hos Peytz & Co arbejder vi løbende på at uddanne og videreudvikle vores medarbejdere. Vi manøvrerer i en verden, der er omskiftelig, og vi skal, som så mange andre, hele tiden være på forkant med morgendagens udfordringer.
En af vores kernekompetencer er open source CMS’et Drupal, som er et content management system, vi bruger til en stor del af vores kunder.
 
Vores dygtige Drupal udviklere har netop afsluttet et uddannelsesforløb hos Acquia, en virksomhed der er førende indenfor udvikling og optimering af Drupal, og vi kan nu bryste os af at have 18 kolleger, pr maj 2015, der er certificerede Drupal udviklere, backend specialister og site builders.
 
Vores Drupal udviklere er bl.a. blevet testet i performance, sikkerhed og forståelse af Drupals arkitektur, og er nu blevet endnu bedre klædt på til at implementere selv meget komplicerede løsninger på den rigtige måde.
 
Det giver os en helt unik position i markedet, da vi dermed er førende i både Skandinavien og Moldova inden for certificerede Drupal specialister. På den måde sikrer vi, at vores kunder får gavn af den nyeste viden og bedste rådgivning markedet kan tilbyde.

Vil du vide mere?

Copenhagen
jers billede
Partner
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2629 0335 (Mobil)

Kategorier