Blog

Vi bliver alle beta-testere

Beta-moduler til Drupals kerne er nu en del af de løbende opdateringer.
Beta-moduler til Drupals kerne er nu en del af de løbende opdateringer.
lls billede
kategorier Drupal

Drupal 8 er markant anderledes (og bedre) end tidligere versioner af det mega-populære CMS. Også den løbende udvikling af systemet har fået en opgradering. Først og fremmest er versioneringen delt op, så vi har de løbende vedligeholdelsesopdateringer efter behov og en planlagt versionsopdatering. Det betyder, at vi nu har et roadmap for hvornår næste version kommer (nemlig hvert halve år) - og hvad den indeholder. Dernæst bliver nye features i form af ‘eksperimentelle moduler’ sendt ud til alle installationer som en del af opgraderingen. Og endelig er der udnævnt særlige teams til at udvikle de mange nøgleområder - i stedet for at alle skal deltage i alt.

Fristende let

"Tvangs-distributionen" af de eksperimentelle moduler er interessant, fordi det gør det fristende let at prøve de nye muligheder af - og dermed åbner for hurtigere og bedre feedback til udviklerne. Det eksperimentelle kan lyde farlig, men der vil typisk være tale om moduler, som ingen ville tøve med at bruge, men som er vurderet til at have så brede anvendelsesmuligheder at det er aktuelt at have det i kernen.

Et eksperimentelt modul har chancen for at blive en del af kernen, hvis det er nyttigt, udvikler sig hurtigt, overholder alle standarder og opfører sig stabilt. 

Et af de spændende nye eksperimental-moduler er Big Pipe - en avanceret cache-teknologi, som er opfundet af Facebook.

Vil du vide mere?

Copenhagen
jers billede
Partner
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2629 0335 (Mobil)

Kategorier