Blog

TYPO3 CMS

Vi leverer CMS løsninger på TYPO3
lls billede

Derfor skal du vælge TYPO3 CMS

TYPO3 har en høj grad af brugervenlighed, det er overskueligt opbygget og har en struktur baseret på samme skabelon som Windows Stifinder. Tekst og billeder indlægges via en editor, der fungerer efter Windows Word princippet.

Til projekter med mange redaktører og flere sprog skal man generelt vælge TYPO3.

Systemet er opbygget af moduler, som gør det let at tilføje ny funktionalitet. Modulerne udveksles via et online-bibliotek, og med få klik med musen har man adgang til et væld af udvidelsesmoduler fra webudviklere over hele verden. 

Når man har valgt TYPO3, har man samtidigt valgt en webløsning, som kan vokse med virksomhedens behov, da det er nemt skalerbart og har stor fokus på sikkerheden.

Bag om TYPO3

Vi arbejder med flere open source content management systemer (CMS’er), heriblandt TYPO3. Dette CMS blev lanceret i 1997 af danske Kasper Skårhøj.

Vi er engagerede i det internationale community, der udvikler TYPO3, og er bl.a. med i et igangværende projekt om at starte en TYPO3 leverandørforening.

Fordelen ved at bruge et open source CMS

Der arbejdes dagligt på nye moduler og funktioner i TYPO3 af de mere end 10.000 personer som løbende udvikler CMS’et. Dermed er du sikret, hvis en leverandør forsvinder fra markedet, da der altid er andre, der kan hjælpe dig videre.

 

Peytz & Co leverer CMS løsninger på både TYPO3, Neos, Drupal og WordPress.