Blog

Peytz & Co Norge og Barents Consult har indgået strategisk samarbejde

Virksomhederne fusionerer for at stå stærkere på det norske marked.
lls billede
kategorier Strategi

Peytz & Co Norge og Barents Consult har indgået strategisk samarbejde. Målet er at fusionere virksomhederne for at stå stærkere på det norske marked og kunne servicere kunderne bedre.

Peytz & Co Norge har gennem længere tid arbejdet på at kunne få en stærkere og mere lokalt-forankret position på det norske marked, og i den forbindelse udtaler Christian Peytz (adm. dir Peytz og Co, Danmark): ”Vi har ledt efter en samarbejdspartner, som vil indtræde i Peytz & Co Norge. Vi er overbeviste om, at en norsk ejerledet virksomhed med fingeren på markedet vil være et bedre set-up end det, vi har kørt hidtil.” 

Peytz & Co er Danmarks største Open Source hus med kompetencer indenfor udvikling af digital strategi, analyse, programmering og e-mail/marketing automation.

”For at bringe vores mange kompetencer optimalt i spil i Norge skal vi have en lokal ledelse, som er partner i virksomheden. Det vil sikre, at vi har fingeren på pulsen og kan lave den nødvendige markedsjustering. Med Barents Consult, har vi fundet en partner som deler vores værdier om det kommunikerende internet og Open Source udvikling.”

Barents Consult har en robust kundeportefølje. Joakim Bråtalien (adm. dir. Barents Consult) siger: ”Med Peytz & Co får vi adgang til solide kompetencer indenfor web-siteudvikling, strategisk forretningsanalyse, Search Engine Marketing, Digital analyse og e-mail. Det betyder, at vi kan arbejde med større og mere avancerede kunder end vi har kunnet hidtil - og for kunderne betyder det, at vi kan levere en fuld palette af løsninger.”

Det strategiske samarbejde er trådt i kraft den 1. september og partnerne forventer at fusionere virksomhederne primo 2017.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Peytz & Co, Danmark                                              

Christian Peytz                                                             

Adm. direktør                                                               

Tlf: +45 4040 5770                                                     

Email: cp@peytz.dk                                                      

 

Barents Consult

Adm. direktør

Joakim Bråtalien

Tlf: +47 412 55 828

Email: jab@peytz.no

Vil du vide mere?

Copenhagen
cps billede
Direktør
+45 7220 0103 (Arbejde)
+45 4040 5770 (Mobil)
Oslo
jabs billede
Kontaktdirektør
+47 2199 9113 (Arbejde)
+47 4125 5828 (Mobil)

Kategorier