Blog

Nine og Peytz skal gøre Virk endnu bedre

Nine A/S og Peytz & Co har vundet opgaven med at vedligeholde og videreudvikle virk.dk
Nine A/S har sammen med Peytz & Co vundet opgaven med at vedligeholde og videreudvikle virk.dk
sqs billede
kategorier Drupal
Erhvervsstyrelsen har udpeget Nine A/S og Peytz & Co til at sikre, at virksomhedsportalen virk.dk bliver endnu bedre i de næste mange år til glæde for danske virksomheder og det offentlige Danmark. Kontrakten indbefatter vedligehold og videreudvikling af den store erhvervsportal.
 
Nine A/S bidrager med omfattende teknisk og forretningsmæssigt kendskab til virk.dk, som virksomheden har haft ansvar for de seneste fem år. 
 
“Nine har igennem de sidste 5 år skabt en solid platform for virk.dk, og vi ser valget som en anerkendelse af vores arbejde frem til nu og glæder os til den videre udvikling af projektet,” siger direktør Jacob Strange, Nine A/S. “Med Nine’s tekniske og forretningsmæssige indsigt og Peytz & Co’s kompetencer indenfor brugervenlighed, design og Drupal stiller vi med det absolut stærkeste hold til at løse opgaven i fremtiden.”
 
Peytz & Co skal sikre, at portalen bliver mere brugervenlig og enkel at arbejde med for både virksomheder og offentlige myndigheder. 
 
“Vi er stolte over at have fået opgaven med at videreudvikle virk.dk, som sammen med borger.dk og sundhed.dk er hjørnesten i Danmarks digitalisering”, siger direktør Søren Queitsch fra Peytz & Co. “Opgaven ligger i naturlig forlængelse af vores mangeårige position som frontløber med brugervenlige løsninger for både private og offentlige virksomheder.”  
 
Virk består af cirka 1600 digitale indberetningsløsninger fra 42 statslige myndigheder og 98 kommuner, hele CVR-registret, erhvervsrelevante data fra offentlige myndigheder og megen anden information. Hvert år foretages cirka 4 mio. indberetninger gennem Virk.
 
Nine A/S er en IT konsulentvirksomhed med speciale i digitalisering af den offentlige og private sektor. Nine har store offentlige kunder som fx. Erhvervsstyrelsen, Skat, Energistyrelsen, Styrelsen for IT og Læring, Region Hovedstaden m.fl.
 
Peytz & Co er et digitalt bureau med speciale i resultatskabende brugeroplevelser. Bureauet er Danmarks største leverandør af open source systemet Drupal og har kunder som DR, JP-Politikens hus, BeoPlay, Grundfos, Rudersdal og Københavns kommuner. 
 
Kontakt:
Nine A/S: Direktør Jacob Strange, mobil: 31 58 57 00
Peytz & Co: Direktør Søren Queitsch, mobil: 27 20 03 00