Blog

LO.dk – klar kommunikation på alle kanaler

LO - Landsorganisationen i Danmark har fået en ansigtsløftning af hjemmesiden
LO - Landsorganisationen i Danmark har fået en ansigtsløftning af hjemmesiden
lls billede
kategorier WordPress

Det var tid til redesign for lo.dk, og naturligvis handlede det ikke kun om at blive pænere at se på. Det gør det jo aldrig :-) Målet var på den ene side at gøre LO’s budskaber, LO's ledelse og årsmål mere tydelige – og på den anden side at understøtte aktuelle kampagner på sociale medier så alle kanaler spiller sammen optimalt.

LO.dk har hurtigt, og med få midler, fået nyt design, ny frontend og et helt nyt CMS. LO deltog under hele processen og testede løbende ny funktionalitet, gav feedback og udfordrede løsningsforslagene.

“Samarbejdet har været både konstruktivt og fleksibelt og resultatet er helt i overensstemmelse med LO’s ønsker og behov.”

Jakob Sand Kirk, Chef for Organisation og Kommunikation, LO

Det nye LO.dk byder på et konsistent design og en klar navigation, der understøtter mange landingpages til mange kanaler.

LO ønskede at gøre det nemt for lønmodtagere at finde den rigtige fagforening, og løsningen blev en simpel søgning.

Desuden er der kommet et anvendeligt arkiv over det meget omfattende indhold. Her kan man filtrere og finde gamle publikationer og høringssvar.

Sidst, men ikke mindst, har LO fået en integration til deres nye Peytz Mail platform, som vil lette mange arbejdsprocesser i dagligdagen. Den nye platform, til nyhedsbreve og pressemeddelelser, varetager opgaver, der tidligere var manuelle – og er både responsiv og fleksibel. På den måde sikres det, at LO's budskaber kommer korrekt ud til alle modtagere og giver en optimeret og forbedret kommunikation.

Vil du vide mere?

Copenhagen
css billede
Partner
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2222 9042 (Mobil)
Copenhagen
mbes billede
Afdelingsleder, WordPress
+45 2421 4711 (Arbejde)
+45 2421 4711 (Mobil)

Kategorier