Blog

Kristoffer Arrild Asmussen vinder guld

Kristoffer Arrild vandt guld for Drupal Modul Crop Entity
En af vores mange dygtige udviklere blev hædret med guldprisen til Danish Drupal Awards for modulet Crop Entity
kbs billede
kategorier Drupal

Kristoffer Arrild Asmussen er ikke alene Drupaludvikler hos Peytz & Co. Han er også vinder af guldprisen for Bedste Drupal Bidrag ved Danish Drupal Awards, der fandt sted i går, torsdag d. 25. marts 2015.

Den erfarne Drupal udvikler har i sine tre år hos Peytz & Co lavet en hel del billedtunge mediesites. Her har han tit oplevet, at der blandt Drupals mange tusinde moduler manglede et, der kunne tage et eksisterende billede og genbruge det med en anderledes beskæring. Alle de crop-moduler, der i forvejen eksisterede, linkede et crop til det billede, det var lavet fra, så en ændring i beskæringen ét sted ville afføde ændringer alle steder, det blev brugt. Der var derfor brug for en løsning, der tillod at lave justeringer fra gang til gang uden, at det oversvømmede i forvejen meget store billedarkiver med duplikater. 

Han satte sig derfor ned i vinterferien, smøgede ærmerne op, og gik så til værks med udviklingen af modulet, han har kaldt Crop Entity. Modulets brede anvendelsesmuligheder har været åbenbart for juryen til årets Danish Drupal Awards, for hans modul vandt arrangementets mest prestigefyldte pris. Og det er han glad og tilfreds med, "Bonusen ved at udvikle i open source er, at man både giver og modtager, når man deler noget med communitiet. Man giver tilladelse til, at alle kan bruge den funktionalitet, man har udviklet. Bagefter får man så feedback, og nogle gange bliver det, man har lavet, videreudviklet og optimeret. Så det er altså ikke ren altruisme – det kan også blive til den store gevinst, når det når ud til alle de andre knivskarpe udviklere derude,” siger Kristoffer. 
 
Kristoffer har også arbejdet på dr.dk og dets mange sub-sites, såsom X-Factor sitet, samt KNR.gl og Landbrugsavisen.dk, som alle tre vandt priser ved Drupal Awards i går, hhv. guld og to sølv. I 2014 var Kristoffers arbejder for Peytz & Co også med til at vinde 4 priser ved Drupal Awards.