Blog

Hvem er dine vigtigste kunder, og hvor fanger du dem bedst? – København, 28. september

Lær at identificere dine vigtigste kunder og vælge dine budskaber
kbs billede
kategorier Morgeninspiration

Reklamer på nettet er skideirriterende. Det synes de fleste. Men online marketing er virkelig effektivt, når du ved hvad du gør. Det handler om ikke at forstyrre med irrelevante budskaber, når dine potentielle kunder slet ikke er interesserede. I stedet skal du tilbyde noget relevant - på rette tid og sted. Men hvordan ved du så, hvad der er relevant for dine kunder på nettet, og hvornår det er relevant?

Det kræver først og fremmest at du er helt klar over, hvem din målgruppe er. Hvor de befinder sig, og hvorfor de er hvor de er, netop i dette øjeblik.

Når du så har lært din målgruppe at kende - hvordan får du så målgruppen til at kende dig? Det kan du bl.a. bruge en lang række digitale og sociale medier til. Men det er ikke ligegyldigt hvilke medier du vælger. Vi guider dig til hvornår du skal bruge hvilke platforme, alt efter hvor i købsprocessen, dine potentielle kunder er. Du får konkrete eksempler og håndgribelige tips du kan optimere din egen digitale kommunikation med allerede i morgen.

Analysechef Lars Noe vil opdatere dig på hvordan du identificerer din målgruppe. Og hvordan du identificerer deres færden på nettet. Hvem er de. Hvor er de. Og hvad reagerer de på.

Efter en kort pause med “nødet netværk” ser vores Social Media specialist Anja Flebbe på, hvilke budskaber der klarer sig bedst på hvilke platforme. Samtidig tager hun temperaturen på de mange digitale platforme - hvordan bliver de brugt, hvad kan de - og hvad kan du bruge dem til.

Du møder

Du er nok

  • Kommunikationsansvarlig for en stor eller mellemstor virksomhed

Du lærer

  • At identificere din målgruppe og deres færden på nettet
  • Hvordan du tilpasser dine budskaber til de forskellige digitale platforme
  • Hvilke platforme bliver brugt af hvem

Du får

  • Halvanden times inspiration til efterårets arbejde
  • En nem måde at netværke med ligemænd 

Praktisk

  • Det hele sker den 28. september hos Peytz & Co, Rentemestervej 56C, 2400 Kbh NV

  • Vi begynder kl 8.45  og slutter præcis kl 10.45

  • Det er gratis

Begrænset plads

  • Max 45 deltagere. Meld dig til med det samme.

Vores gratis morgeninspirationer er fortrinsvis for nye og eksisterende kunder. Vi forbeholder os ret til at afvise andre. 

Vil du vide mere?

Aarhus
afs billede
Projektleder
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2594 2280 (Mobil)
Copenhagen
lns billede
Senior Konsulent
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 5190 2599 (Mobil)

Kategorier