Blog

Har du Drupal 6, er det tid til at opgradere

Drupal 6
Med release af Drupal 8 stopper den officielle understøttelse af Drupal 6
lls billede
kategorier Drupal
Med release af Drupal 8 den 19/11 er alle med Drupal 6 sites lidt dårligere stilllet. Det er nemlig kun de seneste to versioner, der understøttes med løbende sikkerhedsopdatering af Drupals kerneudviklere. 
 
Drupal er jo et open source CMS, hvilket betyder, at alle, der arbejder med det, også løbende udvikler programmet. Det stående løfte er, at der udvikles løbende til de to seneste versioner - nu altså Drupal 7 og Drupal 8 lander. Heldigvis har Drupals community med denne release besluttet at lave en tre måneders glidende overgang, førend udviklingen af Drupal 6 standser helt.
 
Drupal 6 er gennemtestet gennem mange år, og der findes rigtig mange installationer verden over, men stille og roligt vil de blive erstattet af Drupal 8 løsninger. Vi forventer dog, at der vil eksistere mange Drupal 6 løsninger gennem hele 2016, og vi mener ikke, der er grund til panik. Der er derimod grund til at planlægge, hvordan man kommer videre snarest. 
 
Hvis du har et Drupal 6 site, er du altå ikke længere sikret helt så godt som tidligere efter den 24. februar 2016. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og kommer gerne ud og tager et uforpligtende møde.
 
Kontakt os på telefon 7220 0101.

Vil du vide mere?

Copenhagen
jers billede
Partner
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2629 0335 (Mobil)

Kategorier