Blog

Erhvervsstyrelsen valgte Miracle og Peytz & Co

Erhvervsstyrelsens direktør Betina Hagerup og Miracles direktør Jan Skelbæk ved underskrift af rammeaftalen
I samarbejde med projekthuset Miracle har vi vundet en rammekontrakt med erhvervsstyrelsen. Miracle er hovedleverandør og vi er underleverandør.
css billede
kategorier Drupal

Vi er stolte over at have vundet en af landets skarpeste konkurrencer om en afsindigt spændende opgave.  

Erhvervsstyrelsen har i årevis arbejdet med et visionært Moderniseringsprogram, der skal gøre Danmark til et af de bedste lande at drive virksomhed i. Med rammeaftalen har Miracle og vi nu fået muligheden for at hjælpe de mange gode tanker ud i livet. Det glæder vi os til.

Peytz & Co byder ind med alle sine kompetencer, herunder digital forretningsudvikling, analyser, User Experience, design – og ikke mindst vores store hold af fænomenale Drupal-kompetencer, der gør os til Danmarks største Drupal-hus. Vores omfattende erfaring med at levere komplekse Drupal-løsninger til det offentlige Danmark harnok også spillet ind :-)

Desuden er Atkins (GIS-ekspert) og Miracles egen ”Buddy shop” underleverandører på aftalen.

I alt er 6 leverandører udvalgt, hvoraf vores tilbud blev scoret som nummer 2. Kvalitet og kompetencer var den vigtigste parameter for udvælgelsen.

Vi glæder os til at komme i gang.

Om Miracle A/S

Miracle er en samarbejdspartner med omfattende erfaring i at forstå de krav og behov som politiske organisationer stiller til en succesfuld leverandør. Med de 170 fastansatte leveres rådgivning, ydelser og større it-leverancer til en lang række store private og offentlige organisationer, og det er en integreret del af vores leveranceapparat at etablere god effektiv projektgovernance og -kvalitetssikring.

Om Atkins A/S

Atkins A/S er også underleverandør på aftalen og deres medarbejdere har gennem en årrække specialiseret sig i it-løsninger, som indeholder et geografisk element eller en kortkomponent. Mange af de it-løsninger, som Atkins har leveret til statslige styrelser, indeholder således et modul, hvor data kan tilgås og visualiseres via et digitalt kort (GIS). Disse evner og erfaringer vil fungere som et godt supplement til Miracles egne kompetencer i rammekontraktperioden. 

Om Miracle Buddy Shop ApS

Miracles søsterselskab, Miracle Buddy Shop ApS, er også underleverandør på rammeaftalen. De er tænkt ind som ekstra ressourcepulje generelt, idet Buddy Shop er en konsulentforretning, der insourcer freelancere på en nem og effektiv måde. 

 

Foto: Miracle A/S. Erhvervsstyrelsens direktør Betina Hagerup og Miracles direktør Jan Skelbæk ved underskrift af rammeaftalen.

Vil du vide mere?

Copenhagen
sqs billede
Partner og Direktør, Rådgivning
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2720 0300 (Mobil)

Kategorier