Blog

Ballerup kommune vælger Peytz & Co

Endnu en kommune vælger Peytz & Co til deres digitale løsninger
lls billede
kategorier Drupal
Ballerup Kommune har valgt Peytz & Co som digital leverandør af kommunens nye digitale mødested - ballerup.dk
 
Opgaven er at udvikle et brugervenligt design, der sætter borgeren i centrum og understøtter Ballerups digitale kommunikationsstrategi.
 
Rasmus Jørgen Hjuleraa, Chef for Udvikling og Kommunikation, siger: “De nye digitale medievaner betyder, at vi som kommune ikke automatisk møder borgerne på samme måde, som vi gjorde tidligere. Det betyder også, at borgerne stiller nye krav til, hvor og hvordan de gerne vil møde deres kommune. For at imødekomme denne udvikling og komme borgerne i møde skal Ballerup Kommune kommunikere modtagerorienteret og målrettet. Borgerne skal opleve, at det nye ballerup.dk tilbyder relevant information til lige netop deres behov og livssituation på en langt mere overskuelig måde end i dag. Med valget af Peytz som samarbejdspartner i udviklingen af Det digitale mødested er vi sikre på at komme godt i mål med dette projekt.”
 
Ballerup.dk er udviklet i Drupal og kommunen deltager i det fællesoffentlige udviklingsprojekt OS/2, som handler om at dele løsninger mellem kommunerne. Peytz & Co er Danmarks største Drupalhus og har deltaget i OS/2 samarbejdet siden starten. 
 
Claus Sølvsteen, partner i Peytz & Co, siger: “Ballerup Kommune har store ambitioner, som skal indfries indenfor et begrænset budget. Det gør opgaven både spændende og udfordrende, og vi glæder os meget til samarbejdet.”
 
For kun 14 dage siden valgte også Rudersdal kommune Peytz & Co som samarbejdspartner. Bureauet har i flere år leveret løsninger til Københavns kommune og står således som en stærk spiller indenfor digitale løsninger til danske kommuner.
 
Kontakt
Ballerup Kommune: Rasmus Jørgen Hjuleraa, hju@balk.dk, 2522 8017
Peytz & Co: Partner Claus Sølvsteen, cs@peytz.dk, 2222 9042
 

Vil du vide mere?

Copenhagen
css billede
Partner
+45 7220 0101 (Arbejde)
+45 2222 9042 (Mobil)

Kategorier