Blog

Managed Public Cloud

AWS, Azure og Google compute platform (GCP) er verdens førende. Vi arbejder med dem alle tre. Brugt rigtigt giver deres fleksibilitet og afregningsmodel både konkurrencefordele og besparelse på den totale cost of ownership for infrastruktur og applikationer.

Fra ide til website på ingen tid

Fagbevægelsens Hovedorganisation har med en helt ny kampagneplatform fået markant kortere vej til synlighed om deres mærkesager.

Når du det (heller ikke) til 23/9?

Onsdag 23/9 skal alle offentlige sites opfylde kravene til webtilgængelighed. Men hvad gør du, hvis du alligevel ikke når det?

Guide til annonceformater på sociale medier

Skal det være tekst- eller billede-annoncer? Eller virker dine video’er endnu bedre. Vi guider dig igennem fordele og ulemper ved de mange forskellige SoMe-annoncer.

Google Analytics samler data for både web og app

Kom godt i gang med Google Search ads (søgeannoncer)

Med Google Search ads har du mulighed for at nå ud til din målgruppe i lige netop det øjeblik, hvor de aktivt leder efter dit produkt eller service - og det bedste er det hele er, at du kun betaler, når der bliver klikket på dine annoncer. Så du kan være sikker på, at du kun betaler, når du får noget igen. 

Peytz Mail – nu med mulighed for dansk hosting

Google: Beskyt dine mails med DMARC

Under COVID-19 pandemien er der sket en markant stigning i antallet af mail-svindlere, som forsøger at udnytte tidens usikkerhed og frygt. Med phishingmails forsøger de, at få folk til at gå i fælden og udlevere følsomme og ofte økonomiske oplysninger.

Peytz NPS – få bedre feedback fra dine kunder

Optimer din indsamling af kundefeedback med Peytz Mail. Minimer din churn & øg jeres vækst!

Hvorfor skal jeg opgradere til Drupal 9?

I november 2021 stopper supporten af Drupal 8. Derfor bør du planlægge dit Drupal 9 opgraderingsprojekt nu. Vi står klar til at hjælpe.

Hvad er teknisk SEO?

HubSpot SEO er ikke helt som de andre

Der findes et hav af SEO-værktøjer, plugins og gratis extensions, som alle kan noget forskelligt – men også meget af det samme.

HubSpot tracking vs. Google Analytics

Man kan jo bekendt ikke både blæse og have mel i munden samtidig.  Så hvis du allerede bruger Google Analytics, men sidder med tanker om at bruge HubSpot i din virksomhed, skal du være klar over, at det kan ændre din måde at rapporterer på dine KPI’er.

ISO, GDPR og Peytz

Allerede i 2015 begyndte vi i Peytz & Co at flirte med tanken om at benytte ISO 27001 til yderligere at strukturere arbejdet med at sikre og højne professionaliseringen af vores udvikling- og sikkerhedsprocedurer.

Hvad er HubSpot?

HubSpot er et online marketing-,  salgs-  og service-software. Alle værktøjer og funktioner på HubSpot-platformen er til for at hjælpe dig med at vækste din forretning.

Tænk som en købmand

De fleste bruger alle kræfter og ressourcer på marketing og kanaloptimering – og glemmer det vigtigste: Hvordan du bruger dit eget site til at konvertere besøg til kunder.

Peytz & Co er blevet HubSpot-partner

HubSpot CRM: Gratis og med masser af fede ekstra features

Er du træt af at jonglere mellem forskellige systemer, dokumenter og post-its for at holde styr på vigtige oplysninger om dine kunder, opgaver og pipeline?

Træt af trafik, der ikke konverterer?

Sådan flytter vi din workshop online

Jo, workshops kan godt afholdes online. De skal bare køres lidt anderledes.