Blog

Undgå misbrug af dit brand

Vil du også undgå at ende i en shitstorm, fordi svindlere har misbrugt dit brand? Så skal du have styr på din it-sikkerhed – og i særdeleshed dine e-mails.

Sådan får du styr på tilgængelighed på offentlige sites

Den 23/9 2020 skal alle offentlige sites overholde loven om tilgængelighed. Er du en af dem der har stress over det? Fortvivl ikke, vi giver dig tips til hvordan du tjekker tilgængeligheden på dit site.

Kom i bedre form – hjemme i sofaen

Gennem det seneste halve år har vi, i samarbejde med Airofit, arbejdet på en app, som gør det muligt for brugerne at optimere deres fysiske form markant.

“Jeg klikker aldrig på en annonce på Facebook”

Hvor stor er chancen egentlig for, at en person i din målgruppe klikker på netop din annonce? Større end man skulle tro. Vi beskriver, hvor aktive netop din målgruppe er på Facebook

Guide til annonceformater på sociale medier

Skal det være tekst- eller billede-annoncer? Eller virker dine video’er endnu bedre. Vi guider dig igennem fordele og ulemper ved de mange forskellige SoMe-annoncer.

5 fede fif til Google Data Studio

Robotterne vil have dine mails

Flere og flere websites oplever irriterende robot-tilmeldinger via formularer – og det er skidt. Store mængder af mail-adresser og tilmeldinger uden et menneske bag, kan nemlig skade din evne til at få dine e-mails helt frem til indbakkerne.

Derfor bør du opgradere til PHP 7

PHPs seneste opdatering er hurtig – meget hurtig! Men det er ikke den eneste grund til, at du bør opdatere.

Et år med GDPR: Her fejler flest

Over et år efter persondataforordningens ikrafttræden modtager datatilsynet fortsat et højt antal anmeldelser om sikkerhedsbrud. Vi beskriver de mest frekvente fejl og det typiske bødeniveau.

Derfor er online branding essentielt for din B2B salgskonvertering

Mere end 10 års erfaring med udvikling af online B2B løsninger bekræfter, at branding er helt essentielt i jagten på succes – og det af en væsentlig årsag: Mennesker er følelsesbetonede i beslutningsprocesser.

Verdens måske mest benyttede SEO værktøj stopper support af WordPress 5.1 og ældre

Når WordPress lancerer version 5.3, stopper Yoast support af version 5.1 og ældre. Nøgleordet er sikkerhed.

Gutenberg spreder sig til flere platforme

Gutenberg gør redigering af dit site mere simpelt og fleksibelt, og nu har du mulighed for at implementere editoren i Laravel.

Webtilgængelighed – Her er de 4 kategorier, du skal tage højde for

I jagten på fuld tilgængelighed, kan man inddele brugerne i fire kategorier, som adskiller sig efter behov og udfordring.

Efterlever du Datatilsynets krav om kryptering af dine nyhedsbreve?

Se hvilke muligheder Peytz Mail tilbyder, når du ønsker at dine nyhedsbreve leveres via en krypteret forbindelse.

Loft37 går sammen med Peytz & Co

De berømte designere er flyttet ind oppe på loftet - det gav ligesom sig selv

Webtilgængelighed: Win-win for både dig og dine brugere

Tilgængelighed kan hurtigt lyde som et etisk og moralsk valg, der primært er taget fordi det gavner andre – men det er pengene værd.

I Tokyo gør de livet lettere for blinde

Har du nogensinde tænkt over, hvordan blinde mennesker finder rundt på egen hånd? I Tokyo er tilgængelighed ikke bare et spørgsmål om compliance

5 marketingfejl (…dine kolleger allerede har begået)

Det kræver en del at holde sig opdateret om alle de fantastiske digitale muligheder. Der kommer nye muligheder til, og målgrupperne flytter sig, og ændrer adfærd, så snart man tror, at man har fundet nøglen til succes. Undervejs i processen kommer de fleste til at begå nogle fejl.

Facebook vil styre dit annoncebudget

Hvis du bruger Annonceadministrator til at oprette kampagner og annoncer på Facebook, skal du snart til at ændre dine vaner. Fra september 2019 ændrer Facebook nemlig måden at styre sine budgetter. Faktisk anbefaler de, at du skal lade Facebook styre dine penge.

Tænk som en købmand

De fleste bruger alle kræfter og ressourcer på marketing og kanaloptimering – og glemmer det vigtigste: Hvordan du bruger dit eget site til at konvertere besøg til kunder.