Blog

Videnskab.dk sparer tre timer om ugen

En optimeret arbejdsproces har betydet at Videnskab.dk sparer tid på udsendelsen af deres nyhedsbreve og i stedet kan fokusere på at skabe nyt indhold.

MenuPay måler kundernes loyalitet

Menupay ønskede at undersøge loyaliteten blandt deres kunder og fandt løsningen med Peytz Mail.

Google Analytics 4 – nu får du alle digitale data ét sted 

Peytz Medieplatform

Med Medieplatformen fra Peytz & Co får du et site med alle de features, der er brug for, når man driver et site med meget indhold.

Frie Grønne –  skræddersyet standardplatform

Det nye parti Frie Grønne driver deres site som et medie, og derfor var Peytz Medieplatform oplagt til deres formål.

TjekDet – skræddersyede nyheder på en standardplatform

Mediet TjekDet.dk er en gratis nyhedsportal, der faktatjekker aktuelle debatter og emner. 

Fra “nej, for pokker” til “ja tak, gerne”

Det er ofte meget vigtigt for dit website og din forretning, at så mange som muligt giver samtykke til brugen af cookies på dit website. Ønsker du at vide mere om din målgruppe, så er du nemlig nødt til at vide hvad de foretager sig på dit site. 

Hvad er Google Tag Manager?

Det kan det være en udfordring at skulle implementere trackingkoder. Heldigvis tilbyder Google et tracking-værktøj, der er både nemt og gratis.

Alt det, du skal vide om SEO

SEO handler i al sin enkelthed om at synliggøre de emner, der er vigtigst for dit site eller din virksomhed, på søgemaskinerne. Men selv med den mest ihærdige SEO-indsats kan man ikke vinde alle SEO-kampe (der er jo kun én nr. 1 på søgeresultat-siden). Derfor skal man prioritere de emner, man gerne vil findes på […]

Peytz Mail har “aktier” i Børsens aktiespil

Husk det nu – det er jul hele året

Byg din hjemmeside med HubSpot CMS

Med Hubspots CMS kan du hurtigt bygge en hjemmeside, der er effektiv til både marketing og salg. Og så bliver din hjemmeside både hurtig, sikker og responsiv.  

Managed Public Cloud

AWS, Azure og Google compute platform (GCP) er verdens førende. Vi arbejder med dem alle tre. Brugt rigtigt giver deres fleksibilitet og afregningsmodel både konkurrencefordele og besparelse på den totale cost of ownership for infrastruktur og applikationer.

Fra ide til website på ingen tid

Fagbevægelsens Hovedorganisation har med en helt ny kampagneplatform fået markant kortere vej til synlighed om deres mærkesager.

Når du det (heller ikke) til 23/9?

Onsdag 23/9 skal alle offentlige sites opfylde kravene til webtilgængelighed. Men hvad gør du, hvis du alligevel ikke når det?

Guide til annonceformater på sociale medier

Skal det være tekst- eller billede-annoncer? Eller virker dine video’er endnu bedre. Vi guider dig igennem fordele og ulemper ved de mange forskellige SoMe-annoncer.

Derfor er online branding essentielt for din B2B salgskonvertering

Mere end 10 års erfaring med udvikling af online B2B løsninger bekræfter, at branding er helt essentielt i jagten på succes – og det af en væsentlig årsag: Mennesker er følelsesbetonede i beslutningsprocesser.

Google Analytics samler data for både web og app

Kom godt i gang med Google Search ads (søgeannoncer)

Med Google Search ads har du mulighed for at nå ud til din målgruppe i lige netop det øjeblik, hvor de aktivt leder efter dit produkt eller service - og det bedste er det hele er, at du kun betaler, når der bliver klikket på dine annoncer. Så du kan være sikker på, at du kun betaler, når du får noget igen. 

Peytz Mail – nu med mulighed for dansk hosting