Skip to main content

UX & Servicedesign

Skab værdifulde digitale oplevelser med fokus på brugerne.

Kontakt os

Digitalt design med brugeren i fokus

Vi forstår vigtigheden af UX i digital produktudvikling, da det sikrer, at brugerens behov imødekommes. Vores erfarne UX-designere udvikler klikbare prototyper, der skaber en sammenhængende og intuitiv service, som brugerne vil elske at engagere sig med.

UX - User Experience

UX er grundstenen i alle succesfulde digitale løsninger, uanset om det er websites, apps, elementer eller komponenter. Det er i UX design-processen, at strategien udfoldes, og det er her, alle diskussioner og muligheder bliver afprøvet og visualiseret.

 

Som et digitalt designbureau har vi stor erfaring med at bygge klikbare prototyper, som vi opbygger trin for trin. Dette giver alle projektdeltagere mulighed for at følge med i, hvordan ideerne bliver indbygget i den kommende løsning. Prototypen fungerer som den fælles forventningsafstemning mellem forretning og brugere, samt mellem designere, udviklere og fagkompetencer. Godt UX design sikrer sammenhængende og anvendelige services, som brugeren har lyst til at interagere med.

Servicedesign

Servicedesign er fundamentet for at skabe digitale services, der skaber gode brugeroplevelser. Vi anvender servicedesign i vores strategiske processer og som grundlæggende metode i vores afklarende workshops.

 

Servicedesign handler om at planlægge og visualisere brugeroplevelser og forretningsbehov. Det består af et stort sæt af metoder, som vi nøje udvælger til hvert enkelt projekt. Servicedesign er glimrende til strategisk afklaring, innovation, idégenerering, brugerinvolvering og visualisering af kontaktflader og brugerflader.

UX design bureau

Der er mange forskellige metoder, som anvendes i UX og servicedesign-processer til at forstå brugernes behov og ønsker og skabe brugercentrerede produkter og tjenester. Her er nogle af dem vi tilbyder hos Peytz.

Brugerundersøgelser

Dette kan være kvantitative eller kvalitative undersøgelser, der bruges til at forstå brugernes adfærd, behov og ønsker.

 

Personaer

Personaer er fiktive personer, der repræsenterer forskellige brugergrupper og bruges til at forstå deres motivationer, ønsker og behov.

 

Brugerrejse

En brugerrejse kortlægger brugerens interaktion med en service eller et produkt og giver en forståelse af, hvordan brugeren oplever processen.

 

Prototyping

Prototyper er tidlige versioner af et produkt eller en service, som bruges til at teste og forfine designet.

 

Testning

Testning kan udføres gennem brugertests, som hjælper med at evaluere brugeroplevelsen og identificere problemer og områder til forbedring.

 

Co-creation
Co-creation er en metode, hvor brugerne og designere samarbejder om at skabe løsninger, der opfylder brugernes behov.

 

Design thinking

Design thinking er en kreativ metode til problemløsning, der fokuserer på at forstå brugernes behov og skabe innovative løsninger.

 

Inklusivt design

Inklusivt design er en metode, der tager hensyn til brugernes mangfoldighed og skaber produkter og tjenester, der er tilgængelige og anvendelige for alle.

Skab værdifulde digitale oplevelser med fokus på brugerne.
Vores ekspertise i UX og servicedesign hjælper vores kunder med at forstå og imødekomme deres brugeres behov og ønsker.

Kontakt os i dag for at starte din digitale rejse.

Cases