Hele fire priser fandt vej til Peytz & Co

Torsdag den 6. april løb Danish Drupal Award af stablen hos Dansk Industri i København.

Rudersdal Kommune fik en sølvplads for bedste offentlige website, Dansk Journalistforbund fik en guldplads for bedste interesseorganisation og så blev det til hhv. en sølv- og bronzeplads til vores dygtige udviklere for bedste bidrag til den verdensomspændende Open Source platform.

Om Rudersdal kommune blev der sagt: Alle kommunens borgere har fået et hurtigt og overskueligt website. De mange redaktører har fået et brugervenligt og effektivt interface, der sparer oceaner af tid, og kommunen har fået en state-of-the-art løsning, som overholder alle de mange krav til kommunale websites.

Dansk Journalistforbund fik følgende ord med på vejen: Sitet imødekommer de mange forskellige interessenter ved at gøre det let for brugeren at kunne gennemskue, hvem der er afsender, og hvilket indhold der er relevant for netop dem.

Stort tillykke til vores kunder og udviklere.